Menu Luk

Gratis Telefonrådgivning – Autisme

Uvildig telefonrådgivning til unge og voksne med autisme samt deres pårørende

Erhvervs Socialrådgivning v. Birgitte Zuckerman tilbyder hver onsdag fra kl. 14-16 gratis socialrådgivning og vejledning til unge og voksne med autisme samt til deres pårørende.

Den socialfaglige rådgivning er helhedsorienteret og dækker både spørgsmål indenfor beskæftigelses- og socialområdet. Telefonrådgivningen er landsdækkende og er således ikke betinget af, hvor du bor i landet.

For at sikre, at rådgivningen er uvildig og der ikke kan opstå interessekonflikter, tilbydes den gratis telefonrådgivning fremadrettet fra min egen virksomhed og ikke som tidligere gennem Center for Autisme.

Min baggrund for at tilbyde denne telefonrådgivning, inden for autismeområdet, er 20 års erfaring som socialrådgiver, hvor jeg gennem alle årene har arbejdet med mennesker med autismespektrum forstyrrelser ved ansættelser i flere kommuner samt som selvstændig socialrådgiver. De seneste 2 år har jeg som privat socialrådgiver specialiseret mig yderligere indenfor autismeområdet og har således et stort netværk og kendskab til diverse tilbud indenfor området.

Min erfaring gør, at jeg har et indgående kendskab til de vanskeligheder man som oftest støder på i mødet med Kommunen, Jobcentret, Psykiatrien, hos egen læge mv og kender derfor også til, hvilke handlemuligheder  man som borger har i forskellige situationer samt hvordan man kan komme videre med sin sag.

Alle som ønsker at blive ringet op i tidsrummet for den gratis telefonrådgivning kan skrive en mail med deres kontaktoplysninger til: birgitte@erhvervssocialrdg.dk, hvorefter de vil blive ringet op i telefontiden.